E DJESHMJA E NESËRME Nga Xhevair Lleshi   1   Sa e lexova njoftimin se do të nisej një mikrobus me dhjetë vetë dhe dy të shoqërisë turistike, gati u mrekullova. Po, do të niseshim për këtë udhëtim të mahnitshëm, në një unazë të plotë rreth Çamërisë. Me siguri do na mblidhte mbrëmjeve, pastaj diku […]